2009. szeptember 25., péntek

"Most született"

"Most született" Zalán baba, immáron tegnap betöltötte földi élete negyedik hónapját! Napról-napra produkál újakat, nem győzöm írni a naptáramba...az a piszkozat, de hogy mikor lesz átírva a szép kis babanaplójába, félek, sosem.

Én rontottam el, hogy magam akartam írni egy szép füzetbe, és nem akartam készen vásárolható babanaplót (pedig fel is ajánlották ajándékba). Csakhogy annyi minden nehezítette ügybuzgóságomat, hogy jól lemaradtam vele. Például itt-ott nem tetszett a saját kézírásom, vagy felcseréltem időrendben az ultrahang képeket, így téphettem ki a lapokat (még jó, hogy nem az eredetit ragasztottam a könyvbe) és kezdhettem elölről az egészet.

Most nem tudom eldönteni, ragaszkodjak a sajáthoz, és vegyek egy új füzetet, esetleg egy nagyobb fotóalbumot, amihez rögtön a képeket is tehetem, esetleg elégedjek meg azzal a kicsi fotóalbummal, amit kaptam és kezdjem el végre abba írni, hogy s mint. Vagy mondjak le arról, hogy egyedi legyen, a saját szájízem szerint és vásároljak inkább egy gyárit?

5 megjegyzés:

mariam írta...

Nagyon aranyos a kis Zalán! :-)
Szerintem legyen egyedi a naplód....

Eperlány írta...

Köszönöm a bókot, Zalán nevében is!
S ami a naplót illeti, én is így gondoltam!

Lachyx írta...

jaaaj, de édesen mosolyog :)))))

Eperlány írta...

És mikor jössz megnézni élőben? :)

Lachyx írta...

Ó, hát nem tudom :(
de amikor legközelebb Magyarországon járok, akkor biztos!!!