2011. március 27., vasárnap

Elvágva a külvilágtól

Már két hete lakunk Budaörsön, szépen berendezkedtünk. Persze még hiányoznak dolgok, pl. függönyök, de leginkább a "külvilág". Még nincs vezetékes telefon, tévé, internet. Ezekre még egy hetet várni kell. Van viszont kézi mixerünk, amit ajándékba kaptunk, be is kevertünk már Zalánnal egy kuglóf tésztát a segítségével. Nagyon finom lett a kakaósan márványos sütemény. A kemót nehezen viselem, beszélnem is kell a doktornővel erről. Kisgyerek mellett lehetetlenség ezt túl élni. Nem tudok két hányás és totál kimerülés mellett Zalánnal foglalkozni. Le szeretnék állni vele. Úgy érzem, több kárt okoz, mint hasznot.

2011. március 6., vasárnap

Munkakeresés

Bármennyire graformán egy blogger, vagy önkifejező, magamutogató stb. akadhatnak az életében olyan dolgok, amikről még sem írhat. Amiről hallgat.
Én nem szeretek hazudni, s számomra az elhallgatás is az. Mégis hallgatni fogok ezentúl az életem egy részéről. A többiről meg írok továbbra is.
Most például arról, hogy munkát keresek. Sürgősen! Azt sem bánom, ha nem újságíróként dolgozhatok tovább, mert a fejem úgy is szétrobban a rengeteg gondtól. De persze jó lenne írni továbbra is. Most keresek, nézelődök, szólok mindenkinek. Neked is kedves olvasó! Dolgoztam már ingatlanforgalmazóként, rendezvényszervezőként, lennék én akár titkárnő is, vagy eladó. Teljesen mindegy, a lényeg, hogy munkám legyen. Boldog amúgy sem attól voltam, hogy újságíró lehettem. Hanem, hogy valaha egy család része lehettem. Feleség, anya. Most meg csak Anya vagyok. Akinek el kell tudnia tartani a kisfiát, és önmagát.