2008. november 28., péntek

Hét dolog magamról


Kedves felkérést kaptam Tortaimádótól, akinek ezúton is köszönöm a megtiszteltetést!

A játék lényege, hogy leírok magamról 7 dolgot, amit még nem tudnak rólam a többiek. Kiválasztok 5 embert, akikre kíváncsi vagyok, belinkelem azokat, és értesítem őket erről.

Íme az a hét dolog:

1. Nagyon kicsi vagyok. Mindössze 151 cm mély. Halkan súgom, Maci 193 cm :)

2. Az talán kiderült rólam, hogy újságíró vagyok, és igen, nagyon szeretem a pörgést. Ám harminckét évesen már vágyom arra, hogy néhány évig csak anya és háziasszonyok legyek. Kéretik drukkolni!

3. Rendetlen vagyok, mert folyton rohanok. Sokszor nincs időm visszatenni a helyére a dolgokat Vagy direkt nem teszek vissza ezt-azt, mert ha szem előtt van nem felejtem el, hogy dolgom van vele. Ám ugyanakkor tisztaság mániás vagyok. Iszonyú pénzt költök ilyen-olyan tisztítószerekre. Az ablakpucolástól a mínusz sem riaszt vissza.

4. Nem tudok varrni, pedig nagyon szeretnék megtanulni. Ez is csak idő kérdése.

5. Félek a bohócoktól és a repüléstől (Legközelebb januárban utazom) és klausztrofóbiás vagyok. A munkahelyem a harmadikon van, naponta legalább ötször le-föl megyek, de liftbe nem szállok. Tartja legalább az alakom.

6. Kreatív vagyok a konyhában, és rengeteg új ízt kipróbáltam már. Mégis vannak hagyományos ízek amihez ragaszkodok. Ilyenek azok az ételek, amit csak úgy szeretek készíteni, ahogy Mamili (Anyukám) is főzi. Ilyenek a főzelékek és az olyan magyar nehéz ételek, amelyeket ritkán készítek. S hiába tudok főzni, olykor kétségbe tudok esni egy tök egyszerű zöldbab főzeléktől is, hogyan is kell csinálni? :)

7. Az álmom, hogy egy tó partjánál lakjak, nem messze egy nagy várostól. Pedig víziszonyom van, és bár tudok úszni, befelé sosem szoktam a nyílt vízben, csak keresztben.

A játékot tovább küldöm: Lachynak, Melissának, Olvasónaplónak, Pankának, Hobbyszakácsnak.

7 megjegyzés:

mariam írta...

Köszönöm, hogy válaszoltál, érdekes volt megtudni Rólad több dolgot!
A magasságodról annyit, hogy volt egy barátunk még annak idején (mármint fiatalságunk idején), mindig kihangsúlyozta, hogy ő 1520 mm magas. Az én 173 cm-re meg azt mondta a fizika tanárom, hogy hosszú vagyok, mint a vonatfütty!
Hát igen, ez mindig attól függ, honnan nézzük...:-)
Üdvözlettel: Marica

panka írta...

nahát, most látom, hogy meghívtál :)
Köszönöm, próbálok majd én is gyorsan posztolni!

Eperlány írta...

Receptgyűjtő, én köszönöm a lehetőséget, és egyben elnézésedet kérem, hogy csak most hoztam össze!
A magasságomat, illetve ahogy mondani szoktam mélységemet, megszoktam. Sőt...sokszor előny :) na jó, azért igyekszem nem visszaélni vele :)

Eperlány írta...

Panka,
kíváncsian várom a postodat :)

Névtelen írta...

Köszönöm szépen :-) igyekszem, de - objektív okok miatt - nem igérem :-(

Névtelen írta...

Köszönöm, de én már egy előző körben megcsináltam: http://www.freeweb.hu/lobotomia/blog.php?mod=comment&postid=3318

Eperlány írta...

Szia Lobo, sorry, elkerülte a figyelmemet..
Eperlány