2008. december 31., szerda

Szilveszter



Eltelt a karácsony. Az első két nap nagyon szépre sikeredett, az utolsót beárnyékolta a családi veszekedés. S mára Maci is rájött, hogy nagyon nem szépen viselkedett, a bocsánatkérés mégsem elég. Vannak helyzetek, amikor különösen oda kellene figyelni egymásra. A love storyban mondja Jenny Olivernek: a szeretet azt jelenti, hogy ne kelljen sohasem bocsánatot kérni a másiktól.


Viszont volt egy nagyon kedves meglepetés szenteste. Talán négy óra felé, amikor már sötét volt, kopogtak az ajtón. Gondoltam, az egyik szomszédnak fogyott el valami nagyon fontos alkatrész a családi vacsorához. Kinyitottam az ajtót, ám sehol senki nem volt. Már éppen csuktam volna le, amikor valamiért lenéztem a küszöbre. Egy ajándék csomag csücsült rajta. Félhangosan kérdeztem, de hát ki tette ide, amikor Mariann és Gergő, kedves barátaink, kuncogva bukkantak fel a lépcsőn fél emelettel feljebb....


Holnap új év, új nap, s mi utazunk Stockholmba. Azt mondják, amit csinálsz első nap, azt csinálod egész évben...na nem hiném, hogy egész évben utaznék, kizárt....bár nagyon szeretek jönni-menni. De az év első fele a pihenésről szól majd, és a felkészülésről.


Boldog új évet kívánok!

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Boldog új évet kívánok én is nektek és érezzétek jól magatokat Stockholmban!!
Puszi, Lachy

Eperlány írta...

Köszönöm Lachykám, és is hasonlóakat kívánok neked! Sikeres, boldog új évet kívánok neked, légy bárhol is!
Puszi: Eper