2010. november 24., szerda

Állapotos voltam nyolc hétig

Az idő minden begyógyít. Na de mennyi idő? Szeretnék testvért Zalánnak, de mindennél fontosabb, hogy épen és egészségesen itt legyek neki. Mindennek oka van, annak is, hogy a dolgok így alakultak. Most a legfontosabb, hogy ne hallgassak senkire, csak a jót és szépet fogadjam be, s hogy a lehető legpozitívabban álljak a dolgokhoz. Jól vagyok, egészséges vagyok! Mantrázom egész nap! A vérkép egy dolog, a vérszegénység csak életjel. Papámnak üzenem innen, tudom, bármit érzek, az csak életjel! És az én Mamilimnak, hogy tudom, az ő Angyalai is velem vannak!

6 megjegyzés:

dióhéj írta...

Ejj...legyél jól Eperke...ha kellek itt vagyok...tudod...

Dió Bisztró írta...

Minden rendben lesz, ne aggódj! Van úgy, hogy a lélek aki hozzád akar jönni csak egy villám látogatást tesz, és meggondolja magát, még vár egy kicsit, összeszedi minden bátorságát és újra neki vág, ennek a másik világnak.Ahonnan jön azt már ismeri ezt még nem és megijedt. Bátorítsd magad és őt is, hogy minden rendben lesz, várjátok, és nagyon boldog lesz! Bátorság!

Dió Bisztró írta...

Most látom dióhéj volt a másik komment:) Ez jel a dió maga az élet!!! Most már biztosan tudom, minden jól fog alakulni!!!

Unknown írta...

Itt vagyok én is.
Tudod,bármikor...szeretettel.

Anikó írta...

Eper, nincsenek véletlenek! Én biztos vagyok benne hogy Zalánnak nemsokára kistestvére lesz. Csak nagyon, nagyon akard. Sokat gondolok rád! Csak pozitívan!!!
Anikó

Eperlány írta...

Köszönöm mindenkinek a jó szót! :-)