2012. március 10., szombat

Egyéves lettem a rák után

Már bő egy év telt el a műtétemtől, és már egy év telt el azóta, hogy az első kemot kaptam,  és fenekestül felfordult az életem. S végre túl vagyok egy teljes PET-CT-én is, ami szerint is teljesen egészséges vagyok, gyógyultnak számítok! Megünnepelhettem az egyéves szülinapomat! Napok óta meg akarom írni ide, s aztán mégsem tettem. (Aki aggódott, attól elnézést kérek, és köszönöm)
Vannak napok, órák és percek, amikor hiányzik a blogírás, és van, hogy pont fordítva érzem. Ezért nem írok. Néha törölném az egészet, és teljesen újat kezdenék, néha egyáltalán nem írnék blogot már.Az éjszakai izzadás posztomat 1891-en nyitották meg. 256-an a műtét előtti búcsú postomat, aminek Viszlát! volt a címe. És 195-en olvasták az első bejelentkezésemet a műtét után. 
Első perctől tudatosan kevertem az énblog műfaját a gasztronómiával, amit a kezdeteknél úgy éreztem pont jónak. Hittem, hogy a főztem, a receptem nehezen elválasztható, vagy slankítható a mindennapjaimtól. Most is így gondolom. Ezért vagyok "bajban". A mindennapokról nem szeretnék írni, vagy ha igen, nem itt. S ha igen, máshol. Ott is, nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek alapon. 
Így hát itt, míg nem gondolom másképpen, talán csak a konyhámról írnék.

12 megjegyzés:

M@rti írta...

További jó egészséget, és pozitív hozzáállást kívánok Neked!
Várjuk bejegyzéseidet! :-)
(Hú, de sablonos, de nem is tudom, hogy mit lehetne-kell ilyenkor írni. Örülök, hogy TE GYŐZTÉL!)

Eperlány írta...

Köszönöm szépen, és jó volt így, ahogy írtad! :-)

trollanyu írta...

Nem ismerjük egymást és nem szoktam kommentelni nálad, de most megteszem, mert olyan nagyon jó, hogy meggyógyultál, fantasztikus hír!!! Sajnos el tudom képzelni, hogy milyen év áll mögötted, de hál istennek ezt mostmár csak a múlt. A jövőre nézve pedig csakis egészséget és boldogságot kívánok neked:)

Névtelen írta...

Szia! Nem írtam még neked én sem, de régtől követem a blogodat. Nagyon sokat gondoltam rád az elmúlt 3 hónapban míg nem írtál. Nagyon örülök neki, hogy jól vagy és meggyógyultál. Kívánom, hogy ahogy az egészséged helyrejött úgy váljon nagyon széppé, szeretetteljessé a magánéleted is. Remélem a tavasz tartogat számodra meglepetéseket, nagyon megérdemelnéd.
üdvözlettel: Klaudia

Anikó írta...

Ági, írjál csak sokszor, sok ilyen jó dolgot! Boldog vagyok a hírtől.:-) Zalán jól van? Hiányzik a blog bejegyzésed nagyon.

Eperlány írta...

Köszönöm szépen a kedves, bátorító sorokat!

Zsuzsanna írta...

Csatlakozom Trollanyuhoz és Klaudiához, sok jó kívánsággal! Zsuzsa

gneke írta...

Örülök ennek a bejegyzésnek, mert ez azt jelenti, hogy jól vagy!
Igen, hiányoztál, nagyon nehéz éven vagy túl. A betegséggel kapcsolatban nem mertelek kérdezni, csak csendben, magamban tartottam, hogy milyen nagyon erős vagy, hogy egy kisgyerekkel, szinte segítség nélkül oldod meg, csinálod végig pl a kemot, költözést, és mindent...
Nagyon jó egészséget kívánok Nektek, az írásaid pedig hiányoznak akár receptekről van szó, akár Rólad. Ne hagyd abba!
gneke

szi írta...

Nagyon örülök a hírnek! Még sok boldog "születésnapot" kívánok! Ildi

Eperlány írta...

Köszönöm újra!
Nem volt könnyű az elmúlt egy év, sőt, de a család és a barátok rengeteget segítettek...néha csak, hogy meghallgattak elég volt!
Köszönöm a sok biztatást!

Daisy írta...

Nagyon örülök, hogy ilyen jó híreket hoztál!
Remélem, ezután is ilyen kitartóan és bizakodón éled majd a napjaid, hiszen innentől minden csak egyszerűbb és könnyebb lehet.
A PET - CT a mai diagnosztika csúcsa és, ha azt mondták, hogy meggyógyultál, akkor az úgy is van.
Írigylésre méltó lelkierőd volt, sok nehézségen mentél át, valóban megérdemled, hogy mostantól ÉLD az életed!

jehudit írta...

Eddig még nem írtam, de olvaslak. Annyira vártam már ezt a bejegyzést. És most íme!
Boldog Életet! :)
Üdv,
J.