2011. február 8., kedd

12 kemo

Szóval csak mézesmadzag volt. Kell kemot kapnom. 12-szer. Február 21-én először, majd három hetente. Eltart kb. november közepéig.
Ennyit az új életről. Vagy hát fene tudja mihez lesz erőm. Állítólag ez gyenge változat, a hajam nem fog kihullani, és tán dolgozni is tudok mellette.
Itthon maradok Zalánnal, szeptemberig semmiképpen nem megyek vissza dolgozni, aztán meglátjuk. Lehet, hogy jobb is, ha nem megy bölcsibe, csak jövő ilyenkor, vagy akkor már kihúzzuk 2012 szeptemberig. Nem tudom.
Költözni akartam. Budaörsre.
Menjek, maradjak. Mi a jobb? Mihez lesz erőm, pénzem, lehetőségem. Mi jobb a kisfiamnak? Ezer kérdés. Arról nem is beszélve, hogy én annyira egészségesnek tartom magamat, tudom majd így is? Miért pont én? Miért nem a rossz emberek kapnak ilyet? Kár ezen gondolkodni. Erősnek kell lenni. Majd újra megrázom magamat. De olyan jó volna, ha lenne valaki, valaki, aki itt lenne....

4 megjegyzés:

Gesztenye receptjei írta...

Eperke!
Bárcsak tudnék Neked segíteni!!!
Sajnálom, hogy csak mézesmadzag volt:-(
Sok az eldöntendő kérdés és ez most nem a legjobb. Jó lenne csak egy dologra koncentrálnod, a mielőbbi felépüléseddel és Zalánnal, a többiben meg támaszkodj a családra és ne szégyelj segítséget kérni és elfogadni!
Ölellek!

Lekvároskukta írta...

Eperke!
Kitartást és sok-sok erőt kívánok!!!!

timus írta...

Eperke, gyerünk, túlleszel rajta! (milyen hülyeségeket lehet ilyenkor írni csak:S). Ne várd meg a kezelések végét, ha úgy érzed lépned kell, már most kezdd el az új életed! De valójában senki sem adhat tanácsot, neked kell tudnod az életed. Légy erős!

gneke írta...

Eperke!
Minden jóra fordul, higyj benne!
Sok erőt, kitartást!
gneke