2011. október 9., vasárnap

Kolbászos bundás kenyér


Nem tartozik éppen a gyomromat kímélő receptek közé, de nagy ritkán (több havonta egyszer) megengedem magamnak. Az ötlet nem saját kútfőből pattant ki, még tatabányai emlék. Semmi különös ördöngösség nincs benne, csak a kissé vastagabbra szelt fél karéjnyi kenyérbe lyukakat kell késsel szúrni, három-négy karika kolbászt belenyomkodni, majd a szokásos módon felvert tojásba forgatni és kisütni. S mindenképpen citromos fekete teával kínálni. 

5 megjegyzés:

szi írta...

Ezt megcsinálom! Nagyon ízletesnek tünik! :-)

Roza írta...

Nagyon tetszik az ötlet! Én is meg fogom csinálni:)

Eperlány írta...

Mindig a legegyszerűbb dolgok a legnagyszerűbbek! :-)

Nelli írta...

Az én Bazsim szokta mondani, hogy a konyhában mindig a legapróbb tévedésekből lesznek a legfinomabb falatok.:-)

Eperlány írta...

A te Bazsidnak erősen igaza van! :-)