Kolbászos bundás kenyér
Nem tartozik éppen a gyomromat kímélő receptek közé, de nagy ritkán (több havonta egyszer) megengedem magamnak. Az ötlet nem saját kútfőből pattant ki, még tatabányai emlék. Semmi különös ördöngösség nincs benne, csak a kissé vastagabbra szelt fél karéjnyi kenyérbe lyukakat kell késsel szúrni, három-négy karika kolbászt belenyomkodni, majd a szokásos módon felvert tojásba forgatni és kisütni. S mindenképpen citromos fekete teával kínálni.
5 megjegyzés:
Ezt megcsinálom! Nagyon ízletesnek tünik! :-)
Nagyon tetszik az ötlet! Én is meg fogom csinálni:)
Mindig a legegyszerűbb dolgok a legnagyszerűbbek! :-)
Az én Bazsim szokta mondani, hogy a konyhában mindig a legapróbb tévedésekből lesznek a legfinomabb falatok.:-)
A te Bazsidnak erősen igaza van! :-)
Megjegyzés küldése