2009. február 9., hétfő
Szombati kalács vasárnap
Fűszeres Eszter szombati kalácsát próbáltam ki tegnap. Nem éppen jó matekosként némi fejtörést okozott a hozzávalók harmadolása, de négy kalács kissé sok lett volna kettőnknek. Eszter említi a receptben, hogy nem túl édesen készíti, hiszen kenyérként is fogyasztják, így én több cukrot tettem bele. S mivel a svéd sütik hiányoznak, a tetejét kardemummal és jégcukorral szórtam meg. Annyira finom, hogy legközelebb inkább kettőt sütök egyszerre. Felezni szerencsére egyszerűbb, mint harmadolni.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
2 megjegyzés:
Látom, jobban vagy lassan! :-)
Hol vetted a jégcukrot?
Igyekszem! :)
A jégcukrot Intersparban vettem. A blogba berakom a fotóját!
Megjegyzés küldése