2008. október 5., vasárnap

Szüreti Bál

Szombati program: kiadós reggeli, recept nézegetés, ebéd tervezés, vásárlás, recept elnézés és így alapanyag hiány miatt menü módosítás, majd főzőcske, takarítás, film nézés. Már esteledett, amikor átfutott az agyamon jó lenne egy kicsit bulizni, s hogy a kívánságom teljesüljön jött is két meghívás ugyanarra a szüreti bálra.

Nem csak az első tombola nyereményünk miatt - jó minőségű műanyag konyhai tálak - hanem a tánc miatt sem szabadott volna kihagyni a bált. Négy számot roptunk végig úgy, hogy nem léptünk egymás lábára, tartottuk a ritmust és viszonylag elég ügyesen hagytam magam vezetni. Ami ugye így, hogy ő 194, én meg 151 cm igazi mutatvány. És még élveztük is. A hét és fél év alatt nem táncoltunk együtt ennyit.

Vasárnap: hihetetlen, hogy mi minden tud egy lakásban felhalmozódni azzal, hogy az nagyon kell, az még jó lesz valamire. Vagy kaptuk, de nem tetszik, esetleg valaha jó volt, de már meguntuk. A szekrények meg tele, és minden polc tele van. A takarítás kész borulás, mire minden kacatot arébb rámolunk. Ma egy részét kidobáltuk, elajándákoztuk, hogy ne foglalja a helyet. S még nem vagyunk kész. De jó érzés, hogy egyre nagyobb a rend körülöttünk.

Nincsenek megjegyzések: