2009. július 2., csütörtök

Nyuszi


Az Anyukáknak óriási fejtörést okoz, vajon hogyan lesz tökéletesebb gyermeke cumival vagy anélkül. Ott van a nyugtató hatása az idegrendszerre, a fogak épsége és a bacik kérdése első körben. Bevallom, ezen nem nagyon rágódtam. Vettem, hogy legyen, és bevittem a kórházba, amikor szóltak a nővérek kipróbálhatnánk. A mindenki által legjobb első cuminak ajánlott márka és típus Zalánt nem nagyon érdekelte. Annál inkább az a fajta, ami repi ajándékként került hozzánk, és nem terveztem használatba venni, mindaddig, míg a meglévő nem esett le a földre, amit persze gondos Anyaként utaztattam a sterilizálóba. Így került elő, az azóta abszolút kedvenc Nyuszi névre hallgató darab. Zalán ezzel nyugtatja, akarom mondani "nyuszizza" magát álomba. Cuclizza, mint nyuszi az orrát. Órákig vagyok képes nézni, ahogy mozgatja.

5 megjegyzés:

Chef Viki írta...

Elképzeltem a nyusziorr-mozgást a pici nózijával :-))

Édes kis csöppség :-)

Lachyx írta...

Édi ez a kép:))

Kisebbik unokahugomnál a "nyuszizás" az volt, mikor fogta a kis plüss, bab-nyusziját és a kis ujjával baszkurálta. Még most, 8 évesen is játszik vele. :)

Lachy

Eperlány írta...

Minnél elkeserettebb, annál jobban "mozgatja" a nyusziját :)

Latsia írta...

A kis Drága:O)))
Nálunk még mindig van cumi...pedig már nagyon nem kellene...én most épp a leszoktató tippeket kutatom:O)

Eperlány írta...

A testvérem valami olyat mesélt, hogy Stockholmban van egy hely, a Skanzenben, ahová a gyerekek bedobják a cumijukat, azzal, hogy ők már elég nagyok ahhoz. Ott gyűlnek a cumik.

Tán nincs valami olyan amit szeretne a kislányod, és ráfoghatod, hogy az már "nagylányoknak" való, akik már nem cumiznak?