2010. december 22., szerda

Lelkem titkai

Nekünk embereknek, néha-sokszor vannak olyan mélységesen mély titkaink, amelyek mindaddig (részben vagy egészben) ismeretlenek maradnak mások előtt, míg nem tartjuk magunkat annyira biztosítva érzelmileg, hogy azzal meg tudjunk bírkózni a "nagyközönség előtt". Ezekkel, a ki nem mondott szavakkal az a legnagyobb baj, hogy rágnak bennünket belülről, és akár beteggé is tehetnek bennünket. Így jobb nem várni velük sokáig. Én sem várok vele, csak addig, míg át nem esek a ki nem mondott szavak is okozta betegség legyőzésén. S utána remélem, nem csak megkönnyebbülök, hanem végre olyan életet is tudok majd élni, amilyenre szükségem van ahhoz, hogy soha többé ne legyek beteg.

2 megjegyzés:

Hugi írta...

Szia Eperke!
Nagyon igazad van, ezek olyan igazságok, amikhez az embernek meg kell érnie.
Szerinted a gyógyulást nem gyorsítja a kimondás? Én ezen gondolkoztam sokat. Nálam is igaz ez, próbálok is a megnyílással, de van egy gát, amihez segítségre lesz szükségem.
Üdv, Hugi

GasztroRéka írta...

Tudod én nagyon megosztom az embereket,mert nem rejtem véka/réka alá a véleményem. Kimondom amit gondolok... Aztán mindig megjegyzem, hogy legalább nem leszek beteg.
Az új életedre gyűjts elég erőt is mondd ki te is! Amúgy a felszínes világnak jót tesz, ha valaki tálalja az igazat...:)