2010. december 24., péntek

Találkozó szeptember másodikán


Tegnap este vettem észre, hogy az idei naptárunk csak január másodikáig szól. Miután rossz ómennek éreztem, hogy nem tudok előre tervezni, megkértem Macit, ma délelőtt mindenképpen vegyen nekem egy jövői évi kalendáriumot, amikor elmegy a Gordons Ramsay féle pulykához friss petrezselymet venni, mert azt tegnap nem kaptunk. Itt kell kitérnem arra, hogy a pulyka amúgy isteni lett. Nem csak omlós, hanem visszafogottan finom is, érezni rajta a citromot, a babérlevelet, a vajat és a hagymákat és persze a petrezselymet, de egyiket sem erősen. A Jamie Oliver féle sült krumpliról nem is beszélve, mindenkinek csak ajánlani tudom.


Visszatérve a naptárra, amikor ma délelőtt Maci meghozta az új családi naptárt, amelyben mindhármunknak van egy-egy oszlopa arra, hogy beírjuk kinek milyen programja lesz és azokat így könnyen egymáshoz tudjuk illeszteni, még nem tudhattam, hogy Maci karácsonyi ajándéka egy személyes naptár lesz Paulo Coelho bölcsességeivel. Ezt a kötetet amúgy az Alexandra kiadó adta ki, meseszép kötésben, amikor megláttam az üzletben, úgy gondoltam nekem ez kell, mert annyira illene hozzám. Így hát most a karácsonyi üdvözlő telefonok közepette mindenkivel találkozókat egyeztettek jövőre, ahol ott szándékozok lenni!


S remélem, a jövő karácsonyom is olyan szép lesz, mint az idei, és akkor is mosolygós, boldog karácsonyt kívánhatok minden olvasómnak, akárcsak most!

7 megjegyzés:

Hugi írta...

Szia Eperke!
Nagyon szép vagy a vacsoránál.
És nagyon energiával teli az, ahogyan írsz, sok embernek tanulnia kellene Tőled.
Sokszor elgondolkodtatsz, kérlek, írj még.
Üdv, Hugi

dióhéj írta...

Boldog karit Eperke! Tibáj aszonta, hogy hű...tök jól nézel ki :)

Eperlány írta...

Szia Hugi,

Köszönöm a bókot. Én azért néha még megijedek magamtól, hogy ennyit fogytam, pedig "nem csináltam semmit".
Igyekszem energiával teli lenni, muszáj!
Szép karácsonyt! Eper

Eperlány írta...

Sziasztok Dió!

Tibájnak üzenem, hogy na ne már...még elpirulok! :-)
Remélem Dió, tudunk még idén találkozni! Addig is puszillak:
Eper

Ági, aki főz írta...

Még sok-sok szép karácsonyt!

Gesztenye receptjei írta...

Eperke!
Én is nagyon szép, békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánok!
Tényleg nagyon szép vagy. a kisfiad pedig tündéri!

Névtelen írta...

Szia Eperke!

Nagy családom és mindenféle loti-futi mellett agyam egy zugában állandóan ott vagy. Ismeretlenül is Veled vagyok. Minden szépet és jót kívánok az elkövetkező 60-70 évre! Szeretettel üdvözlöm családod minden tagját is. Marcsi